Studio inregistrari Bucuresti
» Compozitii, orchestratii si productii audio / muzicale complete

- studioul Harm
onix ofera toate tipurile de productie audio in aproape orice stil muzical: pop, dance, house, electro, clubbing, r&b, latino, punk, rock etc. (inclusiv versuri in limba engleza); muzica simfonica / instrumentala / ambientala; coloane sonore complete pentru filme sau jocuri
- persoanele care doresc inregistrarea sau productia unor stiluri cum ar fi cele inrudite cu muzica de petrecere sunt rugate sa se adreseze altor studiouri specializate in acest sens.


» Inregistrare de instrumente si voci

- camera de inregistrare are un tratament acustic optimizat in urma unor masuratori foarte precise si corespunde celor mai inalte standarde, oferind la inregistrare un sunet cald, rotund si bine definit in mix-ul final.


» Mixaj in stereo si surround, masterizare la nivel profesional

- la fiecare proces de mixaj si mastering se acorda o foarte mare atentie la detalii, pentru ca produsul final sa intruneasca intotdeauna cele mai exigente standarde de calitate in termeni de nivel, profunzime, caldura, claritate si transparenta.


» Transferare de discuri de vinil pe CD / DVD audio

- transferul se face digital, prin port USB, utilizand un pick-up profesional, cu doza de inalta fidelitate, fara nici un fel de pierdere a calitatii semnalului
- dupa transfer se elimina acele "zgomote" parazite specifice vinilului si se remasterizeaza fiecare piesa in parte
, pentru ca vechile inregistrari sa fie aduse la standardele actuale.


» Productii complete de reclame radio si TV, IVR-uri, VO-uri, dublaje de voci pentru filme, seriale TV si desene animate

- pentru crearea de reclame radio si TV, dublaje sau IVR-uri, VO-uri, studioul ofera o paleta foarte mare de voci masculine si feminine din care se poate alege (o parte dintre ele in diverse limbi straine: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, poloneza, portugheza etc.).


» Creare de identitate audio pentru companii

- studioul poate produce orice tip de sunet si muzica la nivel profesional pentru crearea unei identitati audio, usor de retinut si recunoscut.


» Consultanta pentru artisti, agentii de impresariat si management

- studioul Harmonix poate oferi consultanta privind cele mai potrivite stiluri muzicale ce ar trebui abordate de fiecare artist in parte, in concordanta atat cu personalitatea, preferintele si aptitudinile avute dar si tinand cont de trendul pietei.